Szerződési feltételek


A Szolgáltató adatai

 


  • A www.otthonigyogymodok.hu webáruházat a G&D ONLINE MEGOLDÁSOK KFT. üzemelteti

 

  • A Szolgáltató cégneve: G&D ONLINE MEGOLDÁSOK KFT.
  • A Szolgáltató székhelye: 3530, Miskolc, Vörösmarty M. u. 3. 7/1
  • Adószám: 23297151-1-05
  • Adatvédelmi iktatószám: ADI-2490/2011/N
  • Elektronikus ügyfélszolgálat: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  • Telefonos ügyfélszolgálat: 06-70-223-2501
  • Számlaszám -MKB: 10300002-10533838-49020019

 


SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK:

 

Adatok pontossága


A Szolgáltató megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a 17/1999. (II.5.) kormányrendeletben és a Ptk.-ban rögzített rendelkezések irányadók.  A tájékoztatások egy részét az elektronikus kereskedelmi törvény (2001. évi CVIII. törvény), másokat a távollevők között kötött szerződésekről szóló kormányrendelet (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet) írja elő.

A weboldalon lévő termékleírások nem minősülnek részletes terméktájékoztatónak! A megrendelt termék kézhezvételét követően és a felhasználás előtt gondosan olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót, használati utasítást!


A Felhasználó felelőssége


A Felhasználó teljes körű felelősséggel tartozik minden olyan rendelésért és egyéb tranzakcióért, amelynek során a jelszava, regisztrációja felhasználásra került. Erre való tekintettel kérjük, gondoskodjon jelszava megfelelő titokban tartásáról. A felhasználó ezen felelőssége nem áll fenn, ha jelszava saját hibáján kívül került illetéktelen személy(ek)hez. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a rendelés nem teljesítéséből, késésből, a szolgáltatás leállásából eredő, és/vagy az esetleges üzleti vagy magántermészetű információk elvesztéséből vagy egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért.

Amennyiben a Felhasználó banki átutalást jelöl meg fizetési módként és az összeget 10 munkanapon belül nem utalja át a Szolgáltató számlájára, a Szolgáltató a Felhasználó rendelését törli a rendszerből. A Felhasználó törlésre kerülhet a Szolgáltató adatbázisából, amennyiben egy feladott megredelést követően és a megrendelt termékek postázása közötti időszakban mondja vissza a megrendelést, ugyanis ebben az esetben a Szolgáltatót kár érheti, mivel a termékeket közben már beszerezhette.

 


Vásárlástól való elállás


Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt az alábbiak szerint teheti meg: A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. A G&D Onlinemegoldások Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású, valamint megfelelő szavatosságú termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia. Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, kötelezettséget vállalunk arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautaljuk a vásárló részére.

 


Szavatosság

Webáruházunk garantálja, hogy a megvásárolt termékek szavatossága mindig az érvényes jogszabályokban foglalt feltételeknek megfelelnek. Minőségi reklamációját kérjük, minél hamarabb jelezze felénk!

 


Adatvédelem

Látogatóink személyes adatait bizalmasan kezeljük és minden technikai intézkedést megteszünk, annak érdekében, hogy biztosítsuk azok teljes biztonságát. Harmadik fél részére semmilyen adatot nem adunk ki!

Adatkezelésünk összhangban van a jelenleg hatályos adatvédelemmel kapcsolatos törvényekkel:

Az 1992. évi LXVI. törvény speciálisan a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról szól.
A kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről az 1995. évi CXIX. törvény (közismertebb nevén DM törvény) rendelkezik. Az információs szolgáltatásokkal kapcsolatos speciális adatvédelmi kötelezettségeket az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (E-ker. törvény) állapítja meg. Az elektronikus hírközlési szolgáltatókra további adatvédelmi kötelezettséget ró a 2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről, melyet tovább részletez az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosítókijelzés és hívásátirányítás szabályairól szóló 226/2003. (XII.13.) Korm. rendelet. Az Országgyűlés alkotmányos kötelezettségének eleget téve megalkotta és 1992. november 17-én kihirdette a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényt, közismertebb nevén az Adatvédelmi törvényt (Avtv.), melynek legújabb, 2004. január 1-jétől hatályos módosítása elvégezte az Európai Parlament és a Tanács „az egyénnek a személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos védelméről és ezeknek az adatoknak a szabad áramlásáról” szóló 95/46/EK.

 

 

Fogyasztói Jogérvényesítés

Fogyasztói panasszal a Fogyasztóvédelmi Hatóságokhoz és Fogyasztóvédelmi Civil Szervezetekhez lehet fordulni.Köszönjük a vásárlást!

 

Linkek

KatalgusHun-Web LinkekLinkajnlLinkBank LinkkatalgusEgszsg, betegsg linkekBelfldi s klfldi szlls s apartmanLinkgyr linkkatalgus Hungarian Web Linkgyjtemny Linkel linkgyjtemnylink adatbzisrdekes Weblap SzavazsInternet.wyw.hu Linkraktr Webkatalgus - LinktrMobiltelefon linkgyjtemnyInternet.wyw.huKatalgusKategorizlt linkek a kezdlapon!Hun-Web Linkek