CIKLUSZAVAROK - LELKI OKAI

A havivérzés az élet megszokott menetéről való részleges lemondást követel a nőtől, minthogy e napok során az élet nem úgy zajlik, mint egyébként szokott. Megváltozik a kedélyállapot, s különös figyelmet és gondoskodást igényelnek a testi dolgok is.

 

 

 

 

Ez szimbolikus értelemben is mélységesen női dolog, mely a figyelmet a nemiség, önátadás, a női szerep és a szülés fogalmaira irányítja.


Ha egy nő nincs megelégedve adott szerepével, szexuális téren problémákkal küszködik, háborog a nő hétköznapokban megnyil­vánuló, továbbra is alárendelt szerepe ellen, cikluszavarokról fog panaszkodni. Az az asszony, aki nem kíván engedni akaratosságából, nem hajlandó magát alávetni a nőiség e szüntelenül ismétlődő folyamatának, a természetes rendet, a szabályt sérti meg.


A terápiás kezelésbe okvetlenül bele kell vonni a partnert is, mivel nem csekély elősegítő vagy épp gátló szerepe lehet felesége önismeretének alakulásában.


Összefoglalva: Cikluszavarok- saját szerepemmel való elégedetlenség, akaratosság; az „odaadás" képességének hiánya

 

Linkek

KatalgusHun-Web LinkekLinkajnlLinkBank LinkkatalgusEgszsg, betegsg linkekBelfldi s klfldi szlls s apartmanLinkgyr linkkatalgus Hungarian Web Linkgyjtemny Linkel linkgyjtemnylink adatbzisrdekes Weblap SzavazsInternet.wyw.hu Linkraktr Webkatalgus - LinktrMobiltelefon linkgyjtemnyInternet.wyw.huKatalgusKategorizlt linkek a kezdlapon!Hun-Web Linkek