BŐRKIÜTÉS - LELKI OKAI

Valami, ami engem foglalkoztat, felszínre kerül és láthatóvá válik. Szüntelenül „viszket", így kényszerítvén rá arra, hogy „foglalkoz­zam" és szembenézzek vele. Különösen igaz ez a pubertáskori akne esetében. Itt a szexualitás az, amely erősen foglalkoztatja a fiatalt, és felszínre jutván rákényszeríti őt, hogy szembenézzen vele.

 

 

 

 

Ez az új­donság egyben félelmet is kelt, hiszen olyan erővel keríti hatalmába a fiatalt, hogy még cselekedeteit is megszabhatja. Az illetőt elfogja a kísértés, hogy elfojtsa ezt az új erőt, ám hamarosan rádöbben: az nem hagyja magát elnyomni. Sőt, látható formát ölt és mindaddig „visz­ketni" fog, míg kellő alapossággal nem foglalkozom vele, míg az en­gem mozgató energiákat harmonikus összhangba nem hozom.


Bőrkiütés: felhívás, hogy többet foglalkozzunk önma­gunkkal; valami „viszket", nem hagyja magát többé el­fojtani

 

Linkek

KatalgusHun-Web LinkekLinkajnlLinkBank LinkkatalgusEgszsg, betegsg linkekBelfldi s klfldi szlls s apartmanLinkgyr linkkatalgus Hungarian Web Linkgyjtemny Linkel linkgyjtemnylink adatbzisrdekes Weblap SzavazsInternet.wyw.hu Linkraktr Webkatalgus - LinktrMobiltelefon linkgyjtemnyInternet.wyw.huKatalgusKategorizlt linkek a kezdlapon!Hun-Web Linkek